Centrala Sundbyberg

Sundbyberg

 Sundbybergs Unga Örnar har bedrivit barn och ungdomsverksamhet i Sundbyberg sedan 1975.

Idag bedriver vi Gluggen - Rissne Fritidsgård, se mer info om fliken Fritid - Fritidsgårdar - Gluggen.

Vi har sommarkollo tillsammans med Sundbybergs Stad för stadens barn och ungdomar och dagkollo tillsammans med Duvbo IK.

Vi anordnar barnaktiviter vid de olika arrangamang som staden ordnar till exempel 6 juni, poolparty i simhallen, vår och -höstmarknaderna.

För frågor om vår verksamhet kontaka vår ombudsman Hellen Grundström på tele: 073- 205 20 20 eller maila:  Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen                                                                                                                 

Lars Karlsson är ordförande i Centrala Sundbyberg.

Ni kan nå honom på e-post:  Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

 

Sommarverksamhet

Dagkollo

De två första veckorna på sommarlovet har vi dagkollo "Summer Sports Camp" tillsammans med Duvbo IK anordnat  för Sundbybergs barn och ungdomar.

Kollo

Sundbybergs Unga Örnar bedriver kollo på Gräddö i Norrtälje under sommarlovet. Under sommaren har barnen fått möjligheten att komma bort från ”stan”, uppleva naturen och vara med på mycket skoj med allt vad kollo innebär, hajker, lekar, bad, skratt, turneringar, discon, temadagar och en massa andra aktiviteter.
Två perioder bedrev vi tillsammans med Sundbybergs Idrottsklubb. Dessa perioder var förutom den traditionella kolloverksamheten mer idrottsinriktad och barnen fick möjlighet att prova på olika idrotter.


Styrelseledamöter

 

Ordförande: Lasse Karlsson
Vice ordförande: Fredrik Danielsson
Kassör: Jörgen Silén
Ledamot: Ulla Sällström
Ledamot Frida Krüsell
Ledamot: Moa Falk
Ledamot: My Rylander
Ledamot: Frida Wallman